2009. november 14., szombat

Blogos játékos bejegyzés

Jó kis blogos játékot találtam Kaen blogján. Ő írt rólam 5 asszociációt, nekem pedig az a feladatom, hogy ezeket a saját blogomon kifejtsem. Ezt itt most mindjárt meg is teszem, akinek pedig van kedve ilyet játszani, nyugodtan írjon egy kommentet, és írok róla asszociációt. :)

1.) Fanfiction: Pozitív, ha valakinek ez jut rólam eszébe, mert az azt jelenti, hogy legalább az eddigi első és egyetlen picinyke ficem, amivel a nyári conon indultam, nem volt olyan rossz, hogy rögtön el akarja felejteni az ember. :D Mindenesetre szeretek fanficeket olvasni, és írni is, bár utóbbi terén még igen gyerekcipőben járok. Azért remélem előbb-utóbb belejövök, és az én nevem is elhangozhat azon a bizonyos eredményhirdetésen. :)

2.) Óvó néni: Nos igen, nehéz eldönteni, hogy vajon a blogom miatt, vagy ténylegesen a szakom miatt kaptam ezt az asszociációt. Igazából mindegy is. Remélhetőleg a szakomat végigcsinálom, találok munkát oviban, a gyerekek pedig szeretni fognak. A blogomnak csak azért ezt a címet adtam, mert egyrészt akkor váltottam szakot, amikor indítottam, másrészt a szösszenetek már foglalt volt. :D

3.) Napi Brigiutálat: Ennek sok története nincs. Mindenki tudja, hogy Brigit utálni kell. Még az is ellene van, aki nem is ismeri. Így aztán csak egy kis reggeli ihlet kellett, hogy megalkossam a facebook-on a Napi Brigiutálatot, hogy mindenki kétségektől mentesen tisztában legyen vele, hogyan is viszonyul Brigihez. :D Aki nem hiszi, járjon utána. ;)

4.) Hosszúhajú barát: Na most ezen elgondolkoztam, hogy egybe vagy külön kell-e írni, de mindegy, nincs kedvem utánanézni. XD Amúgy jellemző, hogy az emberek előbb jegyzik meg a vőlegényemet, mint engem, mert valahogy úgy nehéz nem felismerni. :D De az is lehet, hogy csak én vagyok ilyen kis kevéssé feltűnő. :P Általánosan nem mondható el, hogy jobban felfigyelek a hosszúhajú fiúkra, de tény, hogy neki jól áll (khm...PRek kuss), tehát nem engedném, hogy levágassa. (Még mindig kuss, nem röhög.)

5.) József Attila: Hű. József Attila verseit nagy általánosságban szeretem, de persze vannak kivételek, mint mindenhol. Magának a költőnek a személyiségét nem igazán szeretem, de nem is nagyon érdekelt soha. Ha jók a versei, akkor mindegy. Amúgy vicces, mert vőlegényem és apukám is Attila, és József Attila utcában lakunk. :)

Noh erről ennyit. Jó kis játék ez. :)

7 megjegyzés:

  1. Húúú, nem ismerjük MÉG annyira egymást, de szívesen játszom ilyet.^^

    VálaszTörlés
  2. Én is játszom! *-*

    Igyekeztem nem röhögni, amikor nem volt szabad. xDD

    VálaszTörlés
  3. Húha, na várjál, akkor az 5 asszociáció:
    nyomkerák (bocsi xD), Naruto, teletubby, hercegnő, pszichomókus

    Hogy melyik miért jutott eszembe, azt én se tudom, de hajrá a kifejtéshez. :D

    VálaszTörlés
  4. Tényleg és PR!!!~mutogat~ ezt kihagytam az előző kommentemből.

    VálaszTörlés
  5. Na akkor az előző Szandinak ment, és itt van Esztié:
    naivitás, csípőfogó, nevetés, Fable, pedofília

    Sok sikert. >D

    VálaszTörlés
  6. komment :))

    by Kaen

    VálaszTörlés
  7. Hehe, akkor az 5 Kaenes:
    irodalom, zsűri, Nana, helyesírás, Lyraevi

    VálaszTörlés