2010. június 13., vasárnap

Gondolkodós

Mivel tanulnom kéne, de túl meleg van, ezért nem tudok koncentrálni, gondoltam ideje írni egy bejegyzést. Hogy miről, azt még én sem tudom, szóval lehet, hogy elég össze-vissza lesz, de néha kell ilyen is.

Mint látható, a blog megújult. Valahogy nem szerettem a régi dizájnt, mert nem adott semmiféle késztetést, hogy írjak. Úgy érzem, ez most jobban illik hozzám is, és a hangulatomhoz is, és segít gondolkodni. Szívesebben írok így a blogba.

Apropó, írás. Az utóbbi időben eléggé hiányzik. Előbb a beadandók, aztán a vizsgák miatt nem volt időm semmire, többek közt írni se. Szeretném végre elkezdeni a tervbe vett folytatásost, és szeretnék haladni vele, hogy megtudjam, lesz-e olyan jó, mint elképzeltem. Ráadásul tudom, hogy ezzel gyakorolnám is, ami nem megy - a történetszálak kifejtését. Hiába, kezdő vagyok még, nem nagyon tudom belőni az ideális fejezethosszúságot. Valamiért tartok tőle, hogy az olvasókat untatni fogják a hosszabb leírások, a részletesebb bemutatások. Nem is értem magamat, mert miért untatná az olvasókat olyan, ami engem se untat írás közben? Mindenesetre bele kell még jönni. Ahhoz pedig írni kell, sokat. Ahhoz pedig idő kell, sok.

Ahhoz, hogy időm legyen az írásra, előbb össze kell szednem magam a HoT terén. Persze majd csak a holnapi vizsga után, amin vagy átmegyek, és örülök, mint majom a farkának, vagy nem, és nagy sóhajjal halasztom utolsó évre. >.< Tehát akárhogy is lesz, keddtől végre nekiállhatok dolgozni, tervek szerint lefordítom a Rinne 13-14-et, utólektorálok 3 rész Fairy Tailt, és összeszedem Brigivel, miket kell megbeszélni 2 hét múlva a csapatgyűlésen. Ezen kívül a jövő hét folyamán feltelepítem a Photoshopot, és megcsinálgatom a pár hiányzó Valenth névtáblát a szombati találkozóra.

Nyárra még van ezen kívül kismillió más dolgom. Brigivel végignyomjuk az Inu Kanketsu-hen hiányzó fejezeteinek lekotrását, tervezem lefordítani a one shotomat (direkt nem írok címet, ha-ha), be akarjuk érni valamilyen úton-módon a Rinne mangát. Ezek csak a HoT teendők. Hogy mennyire haladunk velük, azt majd meglátjuk, de a cél legalább megvan. Ezen kívül kell majd még angoloznom a nyáron Henrikkel, hogy nagyjából képben legyünk az október 2-ai felsőfokúra. Ahogy említettem, akarok írni is végre. Ezen kívül nyár közepétől ott lesznek a zsűrizendő ficek - amikre amúgy már most kíváncsi vagyok. És a nyár egy részében persze főzni is én fogok, mivel én leszek otthon. Félreértés ne essék, ezek egyikét sem tekintem tehernek. Mindet szívesen csinálom (a főzéstől eltekintve, mert sütni szeretek inkább), csak valahogy így áttekintve vakargatom a fejem, hogy hogy lesz erre mind elég egyetlen pici nyár.

Mindenesetre várom már a jövő hetet, hogy csinálhassam, amihez kedvem van, és remélem nem lesz az egész nyár ilyen tikkasztó, 40 fokos, és agyzsibbasztó.

U.i.: Ezt a bejegyzést még délelőtt írtam, csak mire kész lettem vele, elment a netünk. x)

3 megjegyzés:

 1. No, hát az írásos dolgokkal kapcsolatban annyit mondanék, hogy ez elég sokszor a nálad jóval régebb óta író embereknek is gondot okoz és sokan vannak, akiknek végül tényleg sikerül untatni az olvasót, de nem hiszem, hogy veled ilyen történne :P Csak ügyesen, mert már várom, hogy olvashassam. :D

  És ha megnyugtat, a HoTos dolgokat még én se tudom, hogyan lesznek XD Majd lesz valahogy. :D Meg tudjuk csinálni! Igen, igen, igen~ x"D

  VálaszTörlés
 2. Ja és nagyon tetszik az új dizájn, ezt elfelejtettem mondani :D Nagyon nyugodt :)

  VálaszTörlés
 3. Köszi! :D Majd max ha nagyon kifogyunk az energiából és a lelkesedésből, elmegyünk fürdeni. :D

  VálaszTörlés