2010. július 28., szerda

Helyzetjelentés

Gondoltam, ha már leírtam, mik voltak a tervek, leírom, mik valósultak meg belőle ezidáig.

Írás:
Hát, ebből... Nos, ebből konkrétan semmi. Valahogy sosincs annyi lendületem, hogy azt mondjam, na most nekiállok. Majd egyszer, amikor olyanom lesz, nekiállok. Viszont reménykedem benne, hogy az őszi MondoConra tudok alkotni valami kis szösszenetet, még ha a rendezvényen nem is tudok részt venni.

HoT:
Ebből egész sokat sikerült megcsinálni, ugyanakkor sokat még mindig nem. Kezdjük utolérni magunkat Fairy Tail terén, viszont Rinnével nem annyira, mint terveztük. Ez részben az én hibám, mert valahogy annyira nincs kedvem azzal foglalkozni, mint a többi projekttel. De majd annak is eljön az ideje, csak neki kell lendülnöm. Oneshotok terén is haladgatunk, és a többi projekt is kezd rendesen beindulni.

Valenth:
Megvolt a találkozó, és szerencsére jól is sikerült. Itt van egy kis összegző videó róla: Valenth Találkozó 2010 Magával az oldallal nem nagyon foglalkozom mostanság. Se időm, se kedvem nincs hozzá. (Mennyi mindenhez nincs kedvem, te jó ég...)

Angol:
Nos, ez valószínűleg a legkevésbé lényeges most, mivel majdnem biztos, hogy nem lesz pénzünk a nyelvvizsgámra. Talán majd máskor... Azért majd lehet, hogy belenézegetek a tételekbe 1x-2x, hátha mégis sikerül, de mivel a jelentkezést már hamarabb le kell adni, így elég esélytelen. Ez van.

Egyéb:
Szombaton költözünk ki az albérletből Szegeden, mert nem maradt rá pénz. Megyek át egy kisebbe - egyedül. Párom itthon marad, és igyekszik dolgozni, hogy legyen pénzünk, és közben levelezőn tanul. Pocsék egy évnek nézünk elébe. Nem is beszélve arról, hogy még a szakdolgozatommal is kezdeni kéne valamit. Kicsit hullámvölgyben vagyok, és azt sem tudom, egyáltalán kinek írom ezt ide. Talán többnyire magamnak. Mindenesetre nem szeretnék nagyon rászokni az ilyen beszámolós/nyavalygós bejegyzésekre, inkább maradék az élménybeszámolóknál, ajánlóknál, értékeléseknél, gondolkodásoknál. Remélem sikerül. A következő bejegyzés jövő hétvége utánra várható, és a Nyári AnimeConról fog szólni. Vele párhuzamosan lehet, hogy lesz még egy bejegyzés, ami pedig szülinapozós-élménybeszámolós lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése